Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile GDPR ale acestui site.

Filtru apa frigider Side by Side Bosch model KAN58A40
  • Nou
198,00 leiPret
Aprinzator piezoelectric cu baterie 1.5Vdc
  • Nou
98,00 leiPret
Largitor teava cupru VST-22
  • Nou
159,00 leiPret
Dispozitiv de bercluit Value VFT 808
  • Nou
189,00 leiPret

Contact

Societate comerciala infiintata in 2005, avand ca obiect de activitate comercializarea pieselor de schimb pentru aparate frigorifice si masini de spalat. Activitatea societatii se desfasoara la punctul de lucru din Brasov.

S-a pornit de la ideea de a aduce in atentia clientilor, componente de calitate la un pret accesibil. Ne adresam, in principal, clientilor persoane juridice sau fizice care au ca obiect activitatea de service sau care isi asigura prin efort propriu, functionarea corecta si indelungata, a aparatelor electrocasnice.

Pentru satisfacerea cerintelor clientilor, punem la dispozitia acestora peste 1000 componente. Astfel, reusim sa furnizam componente pentru aparate electrocasnice apartinand unui numar mare de producatori cunoscuti: ZANUSSI, WHIRLPOOL, INDESIT, BEKO, SANGIORGIO, BOSCH, SIEMENS, ARDO, GORENJE, ARCTIC, LG etc.