Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile GDPR ale acestui site.

Termostat friteuza 60-200°C
  • Nou
49,00 leiPret
Plita electrica ø220mm 2600W 230V EGO
  • Nou
125,00 leiPret
Termostat 455°C cuptoare Pizza
  • Nou
135,00 leiPret

Contact

Pentru utilizare site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului presune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor TERMENI SI CONDIȚII.

1. Definitii
Acest site este proprietatea SC Isoclima SRL care va fi denumita in continuare "Societate".

Persoana fizica sau juridica ce formuleaza comenzi si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului isoclima.ro este denumita in continuare "Client".

Prin "continut" al site-ului isoclima.ro se inteleg preturile, datele tehnice, fotografiile si celelalte elemente prezente.

2. Continutul si drepturi de autor
Societatea isi rezerva dreptul de a aduce modificari continutului fara a notifica clientii. Folosirea fara acordul societatii a elementelor de continut se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

3. Inregistrarea unui client
Daca va inregistrati ca mebru pe site aveti urmatoarele obligatii:
a) Datele solicitate de formularul de inscriere sa fie reale si complete;
b) Reinnoiti datele solicitate prin formularul de înscriere.

Daca datele nu sunt reale si complete societatea isi rezerva dreptul de a sterge contul dvs. si de a respinge orice incercare ulterioara de folosire a site-ului. Daca societatea sterge contul unui client sau respinge orice incercare ulterioara de folosire a site-ului de catre client, acesta nu este indreptatit la nici un fel de despagubire.

Pentru inregistrare pe site, clientul este rugat sa aleaga un nume de utilizator si o parola. Clientul este responsabil de pastrarea numelui de utilizator si a parolei.

4. Datele personale
Societatea se obliga sa pastreze confidentialitatea privind datele dvs. conform legislatiei in vigoare.

5. Dreptul de autor
Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica etc.) este proprietatea SC ISOCLIMA SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

6. Condiții comerciale
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site, in functie de schimbarile ce au loc, cu privire la produsele oferite.

7. Preturi
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA. Preturile pot fi modificate fara notificare in prealabil.

8. Frauda
Orice incercare de a aduce modificari continutului, de a acesa datele unui client sau de a aduce prejudicii serverului pe care rulează acest site, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Continuul site-ului www.isoclima.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea scrisa a reprezentantilor societatii.

9. Conditii de returnare
Produsele comandate de la societate sunt insotite de certificat de garantie potrivit legislatiei in vigoare. Daca un client doreste returnarea unui produs cumparat de la societate il va returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Produsele se vor returna in ambalajul original si in starea in care au fost receptionate de client. Returnarea se va face pe cheltuiala clientului cu aceeasi serviciu de transport cu care a fost livrat. Societatea va returna banii clientului in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii produsului returnat. Suma returnata clientului nu contine si cheltuielile de transport.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.
In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.
Nu se accepta returul produselor in cazul in care acestea au fost aduse la comanda speciala, la cererea clientilor.

10. Litigii
Orice litigiu apărul intre societate si client va fi rezolvata pe cale amiabila. In caz contrar competenta revine instantelor de judecata de la domiciliul societatii.